Over de glazen


HappyGlass 
Alle glazen van het merk HappyGlass zijn BPA-vrij en zijn gemaakt van Tritan copolyester. HappyGlass is al jaren een begrip, door de luxe uitstraling, luxe glanzende tint en het oog voor detail waarmee de glazen worden geproduceerd is een HappyGlass ongeëvenaard onder de kunststofglazen. 

Tritan is uiterst duurzaam in gebruik en is BPA-vrij. Hierdoor is Tritan zeer geschikt voor langdurig gebruik. Het materiaal blijft helder zonder barstjes en dofheid, zelfs na honderden wasbeurten.


Global Glass Products
Ons assortiment bestaat verder uit glazen van Global Glass Products.
Global Glass Products heeft het grootste assortiment in onbreekbare kwaliteitsglazen en heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring.
Glazen van Global Glass Products zijn gemaakt van polycarbonaat. De glazen zijn enorm slagvast tot wel 250 keer sterker dan glas en dus bij normaal gebruik onbreekbaar. Het materiaal is hard en transparant en kan hoge vaatwastemperaturen aan. Dat maakt de kunststof polycarbonaat tot een ideale grondstof voor zeer duurzame glazen.

Europese regelgeving
Al onze producten worden gemaakt van voedsel goedgekeurde materialen en geproduceerd in overeenstemming met de Europese regelgeving.

 
Stond het antwoord er niet bij?

Neem contact met ons op

 
 

We streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag: 09:00-17:00

Terug naar de winkel